Internet Explorer ni popolno podprt. Za boljše delovanje uporabite drug brskalnik!

Pravna obvestila
Splošna pravila in pogoji uporabe spletne strani

1. člen

Ta splošna pravila in pogoji uporabe spletne strani (Splošni pogoji) opredeljujejo pravno razmerje med uporabnikom in lastnikom spletne strani v zvezi z uporabo in delovanjem spletne strani www.amores-de-clementis.com.

Ti Splošni pogoji veljajo za vse uporabnike spletne strani Amores de Clementis. Z vstopom na spletno stran uporabnik potrjuje, da je prebral, razume in v celoti soglaša s temi Splošnimi pogoji. V primeru kakršnekoli kršitve teh Splošnih pogojev si lastnik spletne strani AdC pridržuje pravico uporabiti vsa pravna sredstva za odpravo kršitev.

Lastnik spletne strani AdC ima pravico, da po lastni presoji kadarkoli (občasno) spremeni te Splošne pogoje brez posebnega obvestila uporabnikom spletne strani. Vsaka nadaljnja uporaba spletne strani AdC po spremembi Splošnih pogojev pomeni sprejetje najnovejše različice Splošnih pogojev.

2. člen

Pojmi in kratice imajo naslednji pomen:

  • spletna stran AdC: spletna stran Amores de Clementis na domeni www.amores-de-clementis.com;
  • lastnik / upravljalec spletne strani AdC: Karina Klemenc, imetnica psarne Amores de Clementis, registrirane pri FCI pod šifro 11/2019;
  • uporabnik spletne strani: oseba, ki obišče oz. uporablja spletno stran AdC;
  • osebni podatki: so podatki, kot so opredeljeni s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

3. člen

Spletna stran AdC uporablja piškotke za namen pravilnega delovanja spletne strani in zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo tega spletnega mesta soglašate s piškotki. S klikom na ikono »izvedi več« boste preusmerjeni na spletno stran www.cookiesandyou.com, kjer lahko izveste več o tem kaj piškotki so, kako delujejo ter kako jih lahko upravljate in onemogočite. Načine in omejitve uporabe piškotkov lahko nadzirate in upravljate v nastavitvah vašega brskalnika.

Z uporabo spletnega obrazca »Kontakt« uporabnik spletne strani soglaša, da lastnik spletne strani AdC uporabi posredovane osebne podatke za odgovor uporabniku (npr. ime in e-mail naslov, tel. št., ki jih uporabnik navede).
Osebni podatki se hranijo 3 mesece ali do preklica soglasja.

4. člen

Spletno stran AdC uporabljate na lastno odgovornost.

Vsebina spletne strani AdC in katerokoli gradivo, ki so objavljeni na spletni strani AdC, so na voljo "kot je" ("kot so").

V nobenem primeru lastnik spletne strani AdC ne odgovarja za kakršno koli škodo, vključno, vendar ne omejeno na kakršno koli posebno, kaznovalno, posredno, naključno ali kakršno koli posledično škodo, še zlasti, ki izhaja iz ali je v kakršni koli povezavi:

  • s kakršnokoli uporabo oz. nezmožnostjo uporabe (vključno občasnim nedelovanjem) spletne strani AdC ali katerekoli vsebine, najdene tukaj oz. objavljene na spletni strani,
  • za povezave, ki jih spletna stran AdC vsebuje do spletnih strani tretjih oseb oz. za povezave, ki jih katerikoli uporabnik posreduje do spletnih strani tretjih oseb. Lastnik spletne strani AdC nima nadzora nad vsebino spletnih strani tretjih oseb, storitvami ali izdelki, ki so na voljo na spletnih straneh tretjih oseb. Lastnik spletne strani AdC ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali za izgubo, ki nastane kot posledica uporabe spletnih strani tretjih oseb. Sami prevzemate vso odgovornost, ko se odločite slediti preusmeritvam oz. povezavam, ki vodijo do spletnih strani tretjih oseb;
  • kakršno koli škodo ali viruse, ki lahko okužijo vaš računalnik, telefon, tablični računalnik, opremo ali drugo lastnino zaradi dostopa, uporabe ali brskanja na spletne strani AdC ali prenosa katerega koli gradiva, podatkov, besedila, slik, videoposnetkov ali zvoka s te spletne strani. Prav tako lastnik spletne strani AdC ni odgovoren za izgubo le-teh, ki bi nastala z uporabo spletne strani AdC.

5. člen

Prepovedana je kakršnakoli zloraba spletne strani.

Kot pogoj za uporabo spletnih strani AdC uporabnik izjavlja in potrjuje, da ne bo uporabljal spletnih strani za kakršenkoli namen, ki je nezakonit ali prepovedan s temi splošnimi pogoji in pravili uporabe. Spletne strani AdC ni dovoljeno uporabljati na katerikoli način, ki bi poškodoval, onemogočil, preobremenil ali omejil delovanje spletnih strani ali posegal v uporabo spletnih strani s strani drugih uporabnikov. Kakršnokoli pridobivanje ali poskus pridobivanja vsebin ali podatkov, ki niso izrecno na voljo s strani spletnih strani, ni dovoljen.

6. člen

Spletna stran AdC je avtorsko zaščitena, vse pravice pridržane. Vse vsebine spletne strani AdC, vključno s spletnim besedilom, postavitvijo in fotografijami, so last lastnika spletne strani ali jih le-ta uporablja na podlagi pridobljenih dovoljenj imetnikov avtorskih pravic. Vsebino spletne strani AdC je prepovedano na kakršenkoli način reproducirati, ponovno objavljati ali razširjati.

7. člen

Uporabnik spletne strani razume in se strinja, da vse vidike, povezane z uporabo spletne strani AdC, ureja pravo Republike Slovenije, brez uporabe kolizijskih pravil, ter da je sodišče v Kranju, Slovenija, izključno pristojno za vse spore med uporabnikom in lastnikom spletne strani AdC, ki izhajajo iz ali so v povezavi z uporabo spletne strani.

Kontakt

V primeru vprašanj ali mnenj nas lahko konkatirate preko obrazca »Kontakt« ali pa preko elektronske pošte na naslov karina@amores-de-clementis.com .

Jesenice, 5. 7. 2019