Internet Explorer ni popolno podprt. Za boljše delovanje uporabite drug brskalnik!

Legla

Nakup psa bo spremenil vaš vsakdan, zato temeljito razmislite ali ste pripravljeni na prihod novega družinskega člana. Odgovorite si na vprašanja, ki jih boste našli na naslednji povezavi.Načrtovana legla

V registrirani psarni Amores de Clementis smo morali zaradi jesenske situacije s Covid-om v Evropi, prestaviti parjenje naše Havanke na pomlad 2021. Leglo načrtujemo v juliju 2021.

Našo razstavno psičko Beladori Roxano bomo parili s samcem iz tujine. Roxy se ponaša z naslovi slovenska in hrvaška mladinska šampionka v lepoti ter slovenska in hrvaška šampionka v lepoti. V letu 2019 je na evropski razstavi psov v Wellsu (A) dosegla odlično drugo mesto med šestnajstimi psičkami v Razredu mladih.
Je energična in vesela psička, polna energije. Njena barva je black & tan.

Roxy ima vzrejno dovoljenje za parjenje, DNA profil ter opravljene obvezne zdravstvene teste (oči čiste, patelle 0/0). Poleg tega ima opravljene še dodatne teste: CDDY: N/N, IC: F/F (v skladu s standardom pasme), test genetske raznolikosti pri psih UC Davis ter genetski panel testov MyDogDNA.

Pasma je dolgodlaka in zahteva precej nege. Za mladičke bomo poiskali odgovorne, skrbne in ljubeče nove lastnike, ki bodo psičkom nudili stalni dom in pri katerih bodo imeli najboljše pogoje za svoj razvoj. Havanci niso radi dolgo sami, zato želimo, da imajo novi lastniki za kužka dosti časa. Hiša in ograjen vrt, kjer lahko brez skrbi teka in sprošča svojo energijo, je dodatna prednost. Poleg tega Havanci potrebujejo tudi nekaj krajših sprehodov dnevno.

Če se bo vse izteklo kot načrtujemo, bodo mladički kot domači ljubljenčki (ne za nadaljnjo vzrejo) odšli v nove domove v drugi polovici septembra 2021. Veterinarsko bodo pregledani, prvič cepljeni, čipirani in večkrat razgliščeni. Imeli bodo EU potni list in rodovnik. Novi lastniki bodo prejeli tudi osnovni paket za mladička. Z novimi lastniki bo sklenjena pogodba. Prav tako želimo z novimi lastniki ostati v kontaktu.
Mladičkov ne prodajamo vzrediteljem, preprodajalcem in trgovcem z živalmi.Pretekla legla