Internet Explorer ni popolno podprt. Za boljše delovanje uporabite drug brskalnik!

Legla

Nakup psa bo spremenil vaš vsakdan, zato temeljito razmislite ali ste pripravljeni na prihod novega družinskega člana. Odgovorite si na vprašanja, ki jih boste našli na naslednji povezavi.

V registrirani psarni Amores de Clementis pričakujemo v začetku aprila 2020 leglo Havanskih bišonov. Pasma je dolgodlaka in zahteva precej nege.

Iščemo odgovorne, skrbne in ljubeče nove lastnike, ki bodo psičkom nudili stalni dom in pri katerih bodo imeli najboljše pogoje za svoj razvoj.

Mladički bodo kot domači ljubljenčki odšli v nove domove v prvi polovici junija 2020. Veterinarsko bodo pregledani, prvič cepljeni, čipirani in večkrat razgliščeni. Imeli bodo EU potni list in rodovnik. Novi lastniki bodo prejeli tudi osnovni paket za mladička. Z novimi lastniki bo sklenjena pogodba. Prav tako želimo z novimi lastniki ostati v kontaktu. Mladičkov ne prodajamo vzrediteljem in preprodajalcem živali.

OČE: C.I.B., GR CH CRO, CH CRO, CH SLO, CH A, JCH CRO, JCH SLO Beladori Napoli; Zdr. testi: patella 0/0, oči čiste, DNA Profil, HD A, Genetski testi - Lokus B: B/b, nosilec gena za čokoladno barvo; barva: red brindle; Samček je iz slovenske vzreje, živi pa na Hrvaškem.

MATI: CH SLO Jade Preciosa de Los Gabatos; Zdr. testi: patella 0/0, oči čiste, DNA Profil, HD B, Genetski testi - Lokus B: b/b, Furnishing: F/F; barva: čokoladno bela; Samička je naša družinska članica, skotena v Španiji.

Na slikah oba starša.

Jade 2020
Beladori 2020Leglo "A"

V psarni Amores de Clementis so se nam 31. marca 2020 skotili trije mladički (fantki) pasme Havanski bišon.
Starši: C.I.B., GR CH CRO, CH CRO, CH SLO, CH A, JCH CRO, JCH SLO Beladori Napoli x CH SLO Jade Preciosa de Los Gabatos
Mamica se po kotitvi počuti dobro in odlično skrbi za svojo mladino. Naši mladički Alexio (črno bele barve), Alano (čokoladno soboljast) in Alarico (zlato soboljast) pa odraščajo in prav vsak dan lepo pridobivajo na teži.Skupinska Skupinska

Alexio

Alexio Alexio

Alano

Alano

Alarico

Alarico Alarico